ProgramRólunkFotókTámogatókBlogKapcsolatKözérdekű Év:
Blog

Óvodás és iskolás gyermekszínházi bérlet a Kőszegi Várszínházban

2020. február 18-án elkezdődött a Kőszegi Várszínház óvodás és iskolás gyermekszínházi bérlete. Az első előadáson a MAKÁM zenekar Ákom Bákom című interaktív koncertjét élvezhette a közel négyszáz gyermek a Jurisics vár lovagtermében. Délelőtt az óvodásokat, délután pedig az alsó tagozatos iskolásokat szórakoztatta az immár 35 esztendős együttes.

Az bérletsorozat következő előadásai a 2019/2020 tanévben:

ÁPRILIS 7. (kedd)
TÜNDÉRSZÉP ILONA ÉS ÁRGYÉLUS KIRÁLYFI
Soltis Lajos Színház

MÁJUS 12. (kedd)
PETTSON ÉS FINDUSZ
Mesebolt Bábszínház

A bérlet ára: 2.500.-Ft
Az előadásokra a helyszínen is lehet belépőjegyet váltani, melynek ára 1.000.-Ft
Az előadásokat 3 éves kortól ajánljuk!
A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Információ: Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház tel.: 94/360-113

Jegyvásárlás
Legújabb bejegyzések
23-06 Jegyek
Tisztelt Közönségünk! Megérkeztek a színház jegyei az irodába, hétfőtől minden a honlapon található előadásra átvehetők a jegyek! Köszönjük türelmüket!
23-06 A vihar
A Spectrum Színház és a Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színház előadása előtt Pócza Zoltán a Kőszegi Várszínház igazgatója közös képre kérte fel a Színházi Olimpia támogatásával megvalósuló előadás szereplőit, szervezőit. A kép a Nemzeti Összetartozás Napja előtt szimbolikus jelentéssel is bírt, hiszen élhetünk a határ bármely oldalán egy Nemzet vagyunk!
W. Shakespeare: A Vihar című művét a Spectrum Színház és a Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színház adja elő 2023. június 1-jén 20.30-kor a Kőszegi Várszínházban.