ProgramRólunkFotókTámogatókBlogKapcsolatKözérdekű Év:
Bora Levente
Janka ágya - Városi gyereknap ingyenes előadás
A Soltis Lajos Színház és a Trainingspot Társulat
Időpontok: 2021. Május 30.,15.00-tól Helyszín: Jurisics vár Jegyár: Ingyenes
Janka ágya - Városi gyereknap ingyenes előadás
Ingyenes előadás Gyereknap alkalmából.

Csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísérővel szabad a belépés!!!"Hogy lesz így belőled valaki? Ha el akarsz érni valamit az életben, többet kell tanulnod
érte."
Ismerős, sokszor hallott mondatok ezek. De mi történik, ha valaki annyit tanul, hogy közben elfelejt a meséket, elfelejti használni a képzeletét? Történetünkben pont ez történik Jankával, aki csak magol és tanul és magol és tanul. Pedig ő sem volt mindig ilyen! Régebben szárnyalt a képzelete és színes álmai voltak. De erre talán már csak Böhöm Papa, a bölcs, öreg nagypárna emlékszik. Na, meg persze Gábor és Gabriella, a takaróházaspár, akik állandóan azon civakodnak, hogy ki legyen felül. És itt van még Pelyhes is, a mindig játékra kész, cserfes kispárna. De várjunk csak! Bölcs nagypárna, civakodó takaró, cserfes kispárna? Hiszen ilyesmi nem is létezik! Vagy mégis?
Bizony, hogy létezik! Ebben a mesében nemcsak életre kelnek a pihe-puha (ám nem puhány!) ágyneműk, de izgalmas kalandokba keverednek, megküzdenek a lidércekkel és egy hatalmas tengeri vihart is túlélnek. És talán Jankának is sikerül eldobnia az agyát. Vagy mégsem?
Egy történet a magolásról, a képzeletről, a végtelenről, a fantáziáról és a végtelen fantáziáról azoknak, akik szeretnek álmodozni. Meg azoknak is, akik nem. Hátha mégis.Szereposztás:
Janka, az ágy tulajdonosa Szabó Angelika
Pelyhes, a kispárna Varga Luca
Böhöm papa, a nagypárna Bruckner Roland
Gabriella, a takaró egyik oldala Hajba Beatrix
Gábor, a takaró másik oldala Piller Ádám László

Zeneszerző: Jobbágy Kata
Zenei közreműködő(k): Gregorich Zsófia, Gregorich Bálint, Gregorich Domonkos, Fülöp Balázsné, Kovács Róbert, Bejczi Károly
Díszlet: Kovács Richárd, Bruckner Roland
Jelmez: Marton Mercédesz, Hartai Andrea
Drámapedagógus: Manyasz Erika, Nagy Zsuzsi
Janka ágya - Városi gyereknap ingyenes előadás
Jegyvásárlás