NyitólapProgramRólunkFotókTámogatókBlogKapcsolatKözérdekű Év:
Fotók
„8 évszak-Vivaldi feat Talamba„
2024. Július 16. | 3 kép | Pócza Zoltán
Talamba: 8 évszak-Vivaldi feat Talamba

Aligha túlzunk, ha azt állítjuk, hogy a világ egyik legismertebb klasszikus zeneműve Vivaldi lassan háromszáz éves remeke, A négy évszak. Számtalan verzióban hallhattuk már, és nyilván fogjuk is még hallani, de az a kaland, amelyre a Talamba Ütőegyüttes most mindannyiunkat invitál, kétségtelenül különleges esemény a sorban. Az egyes évszakokat „hallhatóvá tevő” emblematikus tételek mellé most saját, hasonló hangulatú szerzeményeiket párosították, így lépve termékeny párbeszédbe a barokk mesterrel.

Talamba Ütőegyüttes:
V. Nagy Tamás
Grünvald László
Szitha Miklós
Zombor Levente
Jegyvásárlás 2024
Legújabb bejegyzések
24-05 Jegyek
Tisztelt Közönségünk! Megérkeztek a színház jegyei az irodába, minden a honlapon található előadásra átvehetők a jegyek! Köszönjük türelmüket!
23-06 Jegyek
Tisztelt Közönségünk! Megérkeztek a színház jegyei az irodába, hétfőtől minden a honlapon található előadásra átvehetők a jegyek! Köszönjük türelmüket!
23-06 A vihar
A Spectrum Színház és a Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színház előadása előtt Pócza Zoltán a Kőszegi Várszínház igazgatója közös képre kérte fel a Színházi Olimpia támogatásával megvalósuló előadás szereplőit, szervezőit. A kép a Nemzeti Összetartozás Napja előtt szimbolikus jelentéssel is bírt, hiszen élhetünk a határ bármely oldalán egy Nemzet vagyunk!