NyitólapProgramRólunkFotókTámogatókBlogKapcsolatKözérdekű Év:
Fotók
A KÖLTÉSZET (N) APJA - Kamarás Iván estje
2024. Július 5. | 5 kép | Pócza Zoltán
Vers tényleg mindenkinek, egy kicsit másként, a kör közepén állva…
Geszti Péter ADOM A NAPOM című műsorában a „Vers mindenkinek” című extra produkció hatalmas sikert aratott: Kamarás Iván ismert, ikonikus dalszövegeket „mondott el” prózai, versmondós formában, ezzel új, igazán szórakoztató karaktert adva nekik. Vers tényleg mindenkinek, egy kicsit másként, a kör közepén állva…
Így jött létre A KÖLTÉSZET (N)APJA, ahol Kamarás Iván számos ismert dalszöveget bújtat egy kicsit, vagy nagyon új köntösbe. R-GO, Edda, Tankcsapda, Valmar, Magna Cum Laude, Wellhello, Azariah és számos további ikonikus előadó dala, egy kicsit másként…Kamarás a kör közepén áll és a nézők sírnak. Néha a nevetéstől, néha a léleksimogatástól. Hiszen, extra ráadásként színészlegendák is életre kelnek, Kamarás hangutánzó képességével is elvarázsolja a nézőket: Darvas Iván, Bessenyei Ferenc, Latinovits Zoltán is „bekukkant” aznap este, így is őrizve és ápolva a régi nagyok emlékét.
Extra ráadásként néhány dal is felcsendül Kamarás Iván előadásában - hiszen a zene az kell - gitárral kísérve saját magát. A költészet (n)apja, a kultúra ünnepe, szórakoztató, de minőségi formában.
Jegyvásárlás 2024
Legújabb bejegyzések
24-05 Jegyek
Tisztelt Közönségünk! Megérkeztek a színház jegyei az irodába, minden a honlapon található előadásra átvehetők a jegyek! Köszönjük türelmüket!
23-06 Jegyek
Tisztelt Közönségünk! Megérkeztek a színház jegyei az irodába, hétfőtől minden a honlapon található előadásra átvehetők a jegyek! Köszönjük türelmüket!
23-06 A vihar
A Spectrum Színház és a Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színház előadása előtt Pócza Zoltán a Kőszegi Várszínház igazgatója közös képre kérte fel a Színházi Olimpia támogatásával megvalósuló előadás szereplőit, szervezőit. A kép a Nemzeti Összetartozás Napja előtt szimbolikus jelentéssel is bírt, hiszen élhetünk a határ bármely oldalán egy Nemzet vagyunk!