NyitólapProgramRólunkFotókTámogatókBlogKapcsolatKözérdekű Év:
Fotók
Országomat egy ló(erő)ért
2024. Június 1. | 6 kép | Cseh Gábor
Színészek és járműveik
Az ORSZÁGOS SZÍNHÁZTÖRTÉNETI MÚZEUM ÉS INTÉZET NONPROFIT KFT. kiállítása a Kőszegi Várszínházban.
Megnyitó: 2024. június 1. 17.00 Jurisics vár lovagterem
A kiállítást megnyitja: Dr. Gajdó Tamás színháztörténész, az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet tudományos munkatársa


Színészek és színésznők ezúttal nem színpadon pózolnak. Szekéren döcögnek, biciklivel karikáznak, sítalpon siklanak, hajón úsznak, légballonnal emelkednek, repülőn szárnyalnak – de mégis egy szép autóval a legelragadóbbak! Kis szerep, de kibontható. Hírnevük fényesíti a márkát? A márka ragyogtatja tehetségüket? Lehengerlő marketing. Féktelen exhibicionizmus.
Jegyvásárlás 2024
Legújabb bejegyzések
24-05 Jegyek
Tisztelt Közönségünk! Megérkeztek a színház jegyei az irodába, minden a honlapon található előadásra átvehetők a jegyek! Köszönjük türelmüket!
23-06 Jegyek
Tisztelt Közönségünk! Megérkeztek a színház jegyei az irodába, hétfőtől minden a honlapon található előadásra átvehetők a jegyek! Köszönjük türelmüket!
23-06 A vihar
A Spectrum Színház és a Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színház előadása előtt Pócza Zoltán a Kőszegi Várszínház igazgatója közös képre kérte fel a Színházi Olimpia támogatásával megvalósuló előadás szereplőit, szervezőit. A kép a Nemzeti Összetartozás Napja előtt szimbolikus jelentéssel is bírt, hiszen élhetünk a határ bármely oldalán egy Nemzet vagyunk!