NyitólapProgramRólunkFotókTámogatókBlogKapcsolatKözérdekű Év:
Fotók
A kisgömböc
2023. Július 15. | 5 kép | Pócza Zoltán
A Kisgömböc-Mesebolt Bábszínház
Időpontok: 2023. Július 15.,18:00-tól Helyszín: Zwinger - Gyermekszínházi Udvar
A kisgömböc meséje talán a legismertebb magyar népmese. Ismerik kicsik, nagyok, még kisebbek, még nagyobbak. Az életre kelt disznósajt, ami fel akar falni mindent és mindenkit, a bábszínpadok gyakori vendége. Mi a célja az örökké éhes, titokzatos gömböcnek? Mi marad a világból, ha valaki nem állja időben útját? Egyszóval, nagy a tét: megmarad-e a világ?

Szerencsére ahol veszély van, ott általában akad egy hős is, aki bátran szembeszáll a gonosszal. Mert hősökre mindig, és mindenhol szükség van…

Ajánlott korosztály: 4 éves kortól
Az előadás létrejöttét támogatta az Emberi Erőforrások Minisztériuma

Tervező: Grosschmid Erik
Zene: Kiss Dávid
Író-rendező: Veres András
Szereplők: Kolozsi Angéla, Lukács Gábor, Hencz András
Jegyvásárlás 2024
Legújabb bejegyzések
24-05 Jegyek
Tisztelt Közönségünk! Megérkeztek a színház jegyei az irodába, minden a honlapon található előadásra átvehetők a jegyek! Köszönjük türelmüket!
23-06 Jegyek
Tisztelt Közönségünk! Megérkeztek a színház jegyei az irodába, hétfőtől minden a honlapon található előadásra átvehetők a jegyek! Köszönjük türelmüket!
23-06 A vihar
A Spectrum Színház és a Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színház előadása előtt Pócza Zoltán a Kőszegi Várszínház igazgatója közös képre kérte fel a Színházi Olimpia támogatásával megvalósuló előadás szereplőit, szervezőit. A kép a Nemzeti Összetartozás Napja előtt szimbolikus jelentéssel is bírt, hiszen élhetünk a határ bármely oldalán egy Nemzet vagyunk!