NyitólapProgramRólunkFotókTámogatókBlogKapcsolatKözérdekű Év:
Fotók
Kaláka
2023. Június 29. | 8 kép | Pócza Zoltán
Kaláka családi koncert

Ingyenes évzáró koncertet ad 2023. június 29-én, csütörtökön, 19.00 órától a Jurisics várban Kőszeg visszatérő vendége a Kaláka együttes, akik ezúttal családi koncerten énekelnek kicsiknek és nagyoknak.
Kőszeg visszatérő vendége a Kaláka együttes, akik ezúttal családi koncerten énekelnek kicsiknek és nagyoknak. Dalaikat maguk szerzik, melyeket klasszikus és mai költők verseire komponálják. A műsorban elhangzanak többek között Szabó Lőrinc, Tamkó Sirató Károly, Kovács András Ferenc, Kányádi Sándor, Weöres Sándor és Kosztolányi Dezső megzenésített versei.

Közreműködik: Becze Gábor nagybőgőn, Gryllus Dániel blockflőtéken, citerán, pánsípon és klarinéton, Radványi Balázs gitáron, kalimbán és ukulelén és Gryllus Vilmos.

Az együttes tagjait művészi munkájuk elismeréseként Kossuth-díjjal és Prima Primissima díjjal tüntették ki. Nemzetközi elismerést az UNICEF díj jelent számukra.
Jegyvásárlás 2024
Legújabb bejegyzések
24-05 Jegyek
Tisztelt Közönségünk! Megérkeztek a színház jegyei az irodába, minden a honlapon található előadásra átvehetők a jegyek! Köszönjük türelmüket!
23-06 Jegyek
Tisztelt Közönségünk! Megérkeztek a színház jegyei az irodába, hétfőtől minden a honlapon található előadásra átvehetők a jegyek! Köszönjük türelmüket!
23-06 A vihar
A Spectrum Színház és a Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színház előadása előtt Pócza Zoltán a Kőszegi Várszínház igazgatója közös képre kérte fel a Színházi Olimpia támogatásával megvalósuló előadás szereplőit, szervezőit. A kép a Nemzeti Összetartozás Napja előtt szimbolikus jelentéssel is bírt, hiszen élhetünk a határ bármely oldalán egy Nemzet vagyunk!