NyitólapProgramRólunkFotókTámogatókBlogKapcsolatKözérdekű Év:
Fotók
KÁOSZ
2023. Június 21. | 12 kép | Büki László - Harlekin
A Kőszegi Várszínház és a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulat bemutatja

Mika Myllyaho: Káosz
Fordította: Jankó Szép Yvette

Szereposztás:

Sofia, általános iskolai tanár - Gál Ágnes
Julia, terapeuta, Emmi testvére - Keresztes Ágnes
Emmi, Újságíró, Júlia testvére, egy kislány anyja - Moldován Blanka

Jelmez: Lokodi Aletta
Díszlet: Jeli Sára Luca
Zene: Szegvári Júlia
Rendező: Csábi Anna

egy részben 105 perc

Tartalom:
Család. Barátok. Imádott hivatás. Otthon. Hogy a francba késtem el megint a napköziből?!
Sofia, Julia és Emmi igyekeznek minden fronton helyt állni, ebben segít nekik, hogy rendszeresen összejárnak nevetgélni, jólesően vitatkozni, tükröt tartani egymásnak.
A kép sokaknak ismerős lehet. De miért van az, hogy a rendezett életet élő nők is olykor-olykor elpattannak? Mi az a pont, amikor kedved támad behúzni egy bunkónak a kávézóban, vagy elbúcsúzni a pályádtól egy szerelem reményében, esetleg beolvasni a főnöködnek, hogy elpuhult a főszerkesztői gerince, miközben bezár a gyerekeddel az óvoda? Baj, ha az ember néha kitör önmagából?
Sofia, Julia és Emmi átlépnek határaikon, és bár megjárják a dutyit és a káoszt, megtapasztalják, hogy érdemes kiállni magunkért mert csak a felszabaduláson keresztül vezet út az igazi önismerethez.
Valódi felismeréseket ígér a szórakoztató történet, mely egy fergeteges humorú, lelassíthatatlan fúgához hasonlatos.
Jegyvásárlás 2024
Legújabb bejegyzések
24-05 Jegyek
Tisztelt Közönségünk! Megérkeztek a színház jegyei az irodába, minden a honlapon található előadásra átvehetők a jegyek! Köszönjük türelmüket!
23-06 Jegyek
Tisztelt Közönségünk! Megérkeztek a színház jegyei az irodába, hétfőtől minden a honlapon található előadásra átvehetők a jegyek! Köszönjük türelmüket!
23-06 A vihar
A Spectrum Színház és a Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színház előadása előtt Pócza Zoltán a Kőszegi Várszínház igazgatója közös képre kérte fel a Színházi Olimpia támogatásával megvalósuló előadás szereplőit, szervezőit. A kép a Nemzeti Összetartozás Napja előtt szimbolikus jelentéssel is bírt, hiszen élhetünk a határ bármely oldalán egy Nemzet vagyunk!