ProgramRólunkFotókTámogatókBlogKapcsolatKözérdekű Év:
Fotók
Muzsikáló filmkockák
2022. Július 30. | 8 kép | Pócza Zoltán
Muzsikáló filmkockák
Utazás a filmslágerek világában 2 részben, sok humorral (Négy Arc Színház)
A Muzsikáló filmkockák című egyedülálló darab ötvözi a zenét, a táncot, a dalokat, a prózát és a színházi dramatikus elemeket, díszlettel, jelmezzel. Az előadás a közönség nagy örömére további izgalmas utazást ígér a filmslágerek világában, amelyet a szereplők humorral fűszereznek. Közös időutazás vár ránk, felcsendülnek dalok a Hyppolit a lakájból, Karády filmekből, az Állami áruházból, a Meseautóból, emlékezünk a nagyszerű színészekre, Gózon Gyulára, Jávor Pálra, Latabár Kálmánra, Kabos Gyulára, Páger Antalra..
Bekukkantunk képzeletben a Villa negrába, érezhetjük a Lila akác illatát, Hyppolit a lakáj szolgál fel nekünk. Jó szórakozást kívánunk minden kedves nézőnek!
Jegyvásárlás
Legújabb bejegyzések
Győrei Zsolt, Schlachtovszky Csaba: Vízkereszti Gritti, avagy a bőrre menő játék - Víg farsangi atrocitás címmel lesz a Kőszegi Várszínház és a Bartók Kamaraszínház ősbemutatója 2022. július 1-jén 20.30 órakor a Jurisics Várban. Az ősbemutató előtt, 19.00 órától dedikálják a szerzők a könyv formában is megjelent művet a Vár külső udvarán.
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma előadó-művészeti többlettámogatása révén új nézőtéren fogadhatjuk közönségünket. Ez némi változást okoz az eddigiekhez képest, hiszen a földszinten mostantól 6 sor lesz a 7-től a 20. sorig pedig minden sor emelkedik. Ezután is minden sorban 20 szék lesz, az árkádok felé emelkedő sorrendben.
A bővítményben Peter Sellars a világnaphoz írt gondolatait olvashatják.