ProgramRólunkFotókTámogatókBlogKapcsolatKözérdekű Év:
Fotók
Muzsikáló filmkockák
2022. Július 30. | 8 kép | Pócza Zoltán
Muzsikáló filmkockák
Utazás a filmslágerek világában 2 részben, sok humorral (Négy Arc Színház)
A Muzsikáló filmkockák című egyedülálló darab ötvözi a zenét, a táncot, a dalokat, a prózát és a színházi dramatikus elemeket, díszlettel, jelmezzel. Az előadás a közönség nagy örömére további izgalmas utazást ígér a filmslágerek világában, amelyet a szereplők humorral fűszereznek. Közös időutazás vár ránk, felcsendülnek dalok a Hyppolit a lakájból, Karády filmekből, az Állami áruházból, a Meseautóból, emlékezünk a nagyszerű színészekre, Gózon Gyulára, Jávor Pálra, Latabár Kálmánra, Kabos Gyulára, Páger Antalra..
Bekukkantunk képzeletben a Villa negrába, érezhetjük a Lila akác illatát, Hyppolit a lakáj szolgál fel nekünk. Jó szórakozást kívánunk minden kedves nézőnek!
Jegyvásárlás
Legújabb bejegyzések
23-06 Jegyek
Tisztelt Közönségünk! Megérkeztek a színház jegyei az irodába, hétfőtől minden a honlapon található előadásra átvehetők a jegyek! Köszönjük türelmüket!
23-06 A vihar
A Spectrum Színház és a Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színház előadása előtt Pócza Zoltán a Kőszegi Várszínház igazgatója közös képre kérte fel a Színházi Olimpia támogatásával megvalósuló előadás szereplőit, szervezőit. A kép a Nemzeti Összetartozás Napja előtt szimbolikus jelentéssel is bírt, hiszen élhetünk a határ bármely oldalán egy Nemzet vagyunk!
W. Shakespeare: A Vihar című művét a Spectrum Színház és a Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színház adja elő 2023. június 1-jén 20.30-kor a Kőszegi Várszínházban.