ProgramRólunkFotókTámogatókBlogKapcsolatKözérdekű Év:
Fotók
Az aranyszőrű bárány
2022. Július 20. | 5 kép
Az aranyszőrű bárány, Magyar Népmese Színház (4 éves kortól)
Magyar Népmese Színház
Időpontok: 2022. Július 20.,18:00-tól Helyszín: Zwinger - Az Udvar
A király kihirdetteti, hogy az nyeri el fele királyságát és a lánya kezét, aki megnevetteti a síró királykisasszonyt. Egy juhászlegény útnak indul az aranyszőrű báránykájával, hogy szerencsét próbáljon. Útközben sokan csatlakoznak hozzá, no nem éppen jószántukból, de a végén a tiszta szívből kacagó királykisasszony lakodalmán vígan táncolnak.
Játékmesterek:
Benedek Gyula
Zanotta Veronika
Balázsi István
Zene:Zanotta Veronika
Jegyvásárlás
Legújabb bejegyzések
Győrei Zsolt, Schlachtovszky Csaba: Vízkereszti Gritti, avagy a bőrre menő játék - Víg farsangi atrocitás címmel lesz a Kőszegi Várszínház és a Bartók Kamaraszínház ősbemutatója 2022. július 1-jén 20.30 órakor a Jurisics Várban. Az ősbemutató előtt, 19.00 órától dedikálják a szerzők a könyv formában is megjelent művet a Vár külső udvarán.
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma előadó-művészeti többlettámogatása révén új nézőtéren fogadhatjuk közönségünket. Ez némi változást okoz az eddigiekhez képest, hiszen a földszinten mostantól 6 sor lesz a 7-től a 20. sorig pedig minden sor emelkedik. Ezután is minden sorban 20 szék lesz, az árkádok felé emelkedő sorrendben.
A bővítményben Peter Sellars a világnaphoz írt gondolatait olvashatják.