NyitólapProgramRólunkFotókTámogatókBlogKapcsolatKözérdekű Év:
Fotók
Párterápia
2021. Július 30. | 7 kép | Prikazovics Julia
Daniel Glattauer
Párterápia
Orlai Produkció
Időpontok: 2021. Július 30.,20.30-tól Helyszín: Jurisics vár-Lovagterem Jegyár: 3.500.-Ft

A Párterápia házaspárjának életéből már rég eltűnt az első évek izgalma. Ismerős a helyzet: valami végleg elveszett, és mielőtt végleges döntést hozna, egy utolsó kísérletképpen szakemberhez fordul a férfi és a nő. Az orvos munkához lát, frenetikus helyzetek, mulattató fordulatok és meglepetések során ismerjük meg már nem is csak a páciensek, hanem maga a pszichiáter életét is. Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé...

SZEREPLŐK:
Balla Eszter
Debreczeny Csaba
Mészáros Máté

Író: Daniel Glattauer
FordítóKajtár Mária
Jelmez: Cselényi Nóra
Díszlet: Znamenák István/ Szalai József
Világítási terv: Kehi Richárd
Rendező: Znamenák István
Producer: Orlai Tibor
Jegyvásárlás 2024
Legújabb bejegyzések
24-05 Jegyek
Tisztelt Közönségünk! Megérkeztek a színház jegyei az irodába, minden a honlapon található előadásra átvehetők a jegyek! Köszönjük türelmüket!
23-06 Jegyek
Tisztelt Közönségünk! Megérkeztek a színház jegyei az irodába, hétfőtől minden a honlapon található előadásra átvehetők a jegyek! Köszönjük türelmüket!
23-06 A vihar
A Spectrum Színház és a Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színház előadása előtt Pócza Zoltán a Kőszegi Várszínház igazgatója közös képre kérte fel a Színházi Olimpia támogatásával megvalósuló előadás szereplőit, szervezőit. A kép a Nemzeti Összetartozás Napja előtt szimbolikus jelentéssel is bírt, hiszen élhetünk a határ bármely oldalán egy Nemzet vagyunk!