ProgramRólunkFotókTámogatókBlogKapcsolatKözérdekű Év:
Fotók
„Grand Opening – Összefogás”: az első élő kulturális találkozás hétvégéje!
2021. Június 5. | 7 kép
„GRAND OPENING – Összefogás” koncert
2021. június 4., 5., 6. Magyarország 14 zenei fesztiválvárosa 14 zenei koncertje.
A Magyar Művészeti Fesztiválok Szövetsége a nemzetközi pandémiás helyzet kezelésére hozott korlátozó intézkedések feloldását egy közös, egy hétvége alatt megvalósuló „Grand Opening – Összefogás” elnevezésű klasszikus zenei eseménnyel kívánja elsőként köszönteni.
Az ország fontos fesztiválhelyszínein, – kisebb településein és nagyvárosaiban – egy-egy emblematikus helyszínekre megálmodott közös koncerten vesz részt a Szövetség minden tagszervezete.

A koncert az Emberi Erőforrások Minisztériuma Kulturális Államtitkársága támogatásával a Nemzeti Művelődési Intézet És a Nemzeti Filharmónia közreműködésével valósul meg.

A Kőszegi Várszínházban a Savaria Szimfonikus Zenekar az alábbi műsorral lép fel:
Erkel: Ünnepi nyitány
Rossini: A sevillai borbély-nyitány
Strauss: Ferienreisen / Utazás szabadságra / - gyorspolka
Déli rózsák - keringő
Ohne Sorgen / Gond nélkül / - gyorspolka
Künstlerleben / Művészélet / - keringő
Éljen a magyar - gyorspolka
Brahms: Magyar táncok VI. I. III. V.

vezényel: Vajda Gergely
Jegyvásárlás
Legújabb bejegyzések
21-05 Figyelem!
Az előadások látogatása feltételhez kötött! A 18 év alattiak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretével léphetnek be. Felnőttek csak védettségi igazolványuk és fényképes személyi azonosító okiratuk felmutatása után léphetnek be.
Tegnap a Déryné Program támogatásával elindult a Kőszegi Várszínház idei évada. Horányi László önálló estje került bemutatásra. Sinka István költészete eddig sokaknak ismeretlen volt, de az előadás felkeltette érdeklődésünket művészete iránt.
2021. ÁPRILIS 10-11-én (szombat- vasárnap)10.00 és 17.00 óra között várjuk az érdeklődőket a színház külső udvarán. A Költészet Napját Magyarországon 1964 óta április 11-én, József Attila születésnapján ünnepeljük. József Attila (1905.04.11.-1937.12.03.) Baumgarten- és posztumusz Kossuth-díjas magyar költő, a magyar költészet egyik legkiemelkedőbb alakja.