ProgramRólunkFotókTámogatókBlogKapcsolatKözérdekű Év:
Rólunk

A Kőszegi Várszínházról

A Kőszegi Várszínház 1982-ben alakult. A kezdeti években magyar szerzők, magyar történelmi drámáinak bemutatását tűzte ki célul a szakmai vezetés. 1988-tól - a közönség igényeihez igazodva - a könnyedebb, szórakoztatóbb vígjátékokat részesítjük előnyben, melyek nagyobb sikerre számíthatnak a szabadtéri előadások alkalmával.

Kiváló minősítésű művészeti fesztivál
Nyugat-Dunántúl Kiemelt Rendezvénye
Letöltések
Közérdekű információk 2018
  Természetesen a szórakoztatás mellett szeretnénk megőrizni az előadások jó szakmai színvonalát is. 1996-tól nem csupán prózai előadásokat lehet találni a színház programjában, hanem opera, operett, komolyzenei hangversenyek, utcaszínházi produkciók, táncbemutatók és folklórprogramok is színesítik a palettát.

  A Magyar Művészeti Fesztiválok Szövetsége tagja.
  A Nyugat-Dunántúl Kiemelt rendezvénye
  Szabadtéri Színházak Szövetsége
  Magyar Fesztiválszövetség

  KŐSZEGI VÁRSZÍNHÁZ


  Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
  Cím: 9730 Kőszeg, Rajnis u. 9.
  Postacím: 9731 Kőszeg, Pf. 51.
  E-mail: info@koszegivarszinhaz.hu
  Telefon: +36 94/360-113

  A Kőszegi Várszínház a 2018. évben bruttó 21.700EFt jegybevételt realizált!

  Csapatunk

  Pócza Zoltán
  Igazgató
  jurisics@koszeg.hu
  Bakos Zoltán
  műszaki vezető
  bakos@koszeg.hu
  Gelencsér Ildikó
  művészeti titkár
  gelencser@koszeg.hu


  Jegyvásárlás
  Legújabb bejegyzések
  21-05 Figyelem!
  Az előadások látogatása feltételhez kötött! A 18 év alattiak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretével léphetnek be. Felnőttek csak védettségi igazolványuk és fényképes személyi azonosító okiratuk felmutatása után léphetnek be.
  Tegnap a Déryné Program támogatásával elindult a Kőszegi Várszínház idei évada. Horányi László önálló estje került bemutatásra. Sinka István költészete eddig sokaknak ismeretlen volt, de az előadás felkeltette érdeklődésünket művészete iránt.
  2021. ÁPRILIS 10-11-én (szombat- vasárnap)10.00 és 17.00 óra között várjuk az érdeklődőket a színház külső udvarán. A Költészet Napját Magyarországon 1964 óta április 11-én, József Attila születésnapján ünnepeljük. József Attila (1905.04.11.-1937.12.03.) Baumgarten- és posztumusz Kossuth-díjas magyar költő, a magyar költészet egyik legkiemelkedőbb alakja.