ProgramRólunkFotókTámogatókBlogKapcsolatKözérdekű Év:
Fotók
Intim vallomások
2021. Július 24. | 4 kép | internet
Jérôme Tonnerre
Intim vallomások
Időpontok: 2021. Július 24. (esőnap: Július 25),20.30-tól Helyszín: Jurisics vár nagyszínpad Jegyár: 3.500.-Ft

Dr. Willam Faber pénzügyi tanácsadó öltönyös-nyakkendős napjai egyhangúan unalmasak. Folytatja apja hivatását, tőle örökölte a titkárnőjét is. Ott él, ahol mindig is a szüleivel lakott. Elvált. Aztán egyszer csak beviharzik az irodájába Anna, és zaklatottan belekezd a válságba jutott házassága különös történetébe, férje frusztrációiba. William végig hallgatja, nem ért semmit, hiszen még sosem látta a nőt korábban. De már benne is van Anna zavarosan örvénylő életében. S bár rájön közben, hogy az ismeretlen nő vélhetően összekeverte az emeleti ajtókat, és a szomszéd pszichológus helyett neki beszélte ki titkait, nem fedi föl a tévedést. Az első „terápiát” újabbak követik. William viszont mégiscsak átmegy a szomszédba, tanácsot kér Dr. Monnier-től, a valódi pszichológustól.
Az Intim vallomások egy nagy játszma, szerzője szerint: érzelmes thriller. Nem tudni, ki irányítja a helyzeteket. A két főszereplőnek újabb és újabb ajtót kell kinyitniuk, hogy feltárhassák minden örömüket, fájdalmukat, kétségbeesésüket, elfojtásaikat, rettegéseiket, szorongásaikat, és ki-ki megszabaduljon a családi zsarnokaitól. Végigveszik az életüket anélkül, hogy tudnák, hová vezet mindez.
A vallomásokból furcsa rituálé, kölcsönös függőség alakul ki Anna és William között. S közben azért a háttérben jelen van a pszichológus is.
A darab jogainak képviselője a „L’Agence DRAMA” – 24 rue Feydeau 75 002 PARIS www.dramaparis.com - Magyarországi partner: Hofra Színházi és Irodalmi Ügynökség (www.hofra.hu)
Szereplők:
Anna Delambre - Bánfalvi Eszter
William Faber - Pál András
Dr. Monnier - Mertz Tibor
Mulonné - Mertz Tibor
Jeanne - Sipos Vera
Díszlettervező - Enyvvári Péter
Jelmeztervező - Simon Ferenc István
Rendező - Sipos Vera
Jegyvásárlás
Legújabb bejegyzések
23-06 Jegyek
Tisztelt Közönségünk! Megérkeztek a színház jegyei az irodába, hétfőtől minden a honlapon található előadásra átvehetők a jegyek! Köszönjük türelmüket!
23-06 A vihar
A Spectrum Színház és a Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színház előadása előtt Pócza Zoltán a Kőszegi Várszínház igazgatója közös képre kérte fel a Színházi Olimpia támogatásával megvalósuló előadás szereplőit, szervezőit. A kép a Nemzeti Összetartozás Napja előtt szimbolikus jelentéssel is bírt, hiszen élhetünk a határ bármely oldalán egy Nemzet vagyunk!
W. Shakespeare: A Vihar című művét a Spectrum Színház és a Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színház adja elő 2023. június 1-jén 20.30-kor a Kőszegi Várszínházban.