ProgramRólunkFotókTámogatókBlogKapcsolatKözérdekű Év:
Fotók
Happy Ending
2015. Június 27. | 11 kép | Pócza Zoltán
Anat Gov zenés darabja zajos sikert aratott több országban. Főhőse egy rajongott színésznő, akit hirtelen próbatétel elé állít az élet. Olyan döntést kell hoznia, amely egészen más természetű, mint hogy melyik szerepet mikor, kivel, milyen rendezésben vállaljon el. Ez a szerep a saját életéről, önérzetéről, bátorságáról szól, és pusztán egy dolog múlik őrajta: hogy milyen finálé legyen a végén.
Szerző: Anat Gov
Fordító: Zöldi Gergely
Rendező: Gergye Krisztián

Színész:
Hernádi Judit
Fekete Ernő
Hegyi Barbara
Bánfalvi Eszter
Bertalan Ágnes
Nagy Dániel Viktor
Formán Bálint

További szereplő: Barabás Anita, Asztalos Dóra, Feledi János, Székely Szilveszter, Hajnal János, Hoffmann Adrienn
Jelmeztervező: Béres Mónika
Zenei vezető: Philipp György
Dramaturg: Miklós Melánia
Koreográfus-asszisztens: Hoffmann Adrienn
Asszisztens: Kis-Kádi Judit
Produkciós asszisztens: Gerlóczi Judit
Producer: Orlai Tibor, Dr. Kövesd Zsuzsa
Jegyvásárlás
Legújabb bejegyzések
23-06 Jegyek
Tisztelt Közönségünk! Megérkeztek a színház jegyei az irodába, hétfőtől minden a honlapon található előadásra átvehetők a jegyek! Köszönjük türelmüket!
23-06 A vihar
A Spectrum Színház és a Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színház előadása előtt Pócza Zoltán a Kőszegi Várszínház igazgatója közös képre kérte fel a Színházi Olimpia támogatásával megvalósuló előadás szereplőit, szervezőit. A kép a Nemzeti Összetartozás Napja előtt szimbolikus jelentéssel is bírt, hiszen élhetünk a határ bármely oldalán egy Nemzet vagyunk!
W. Shakespeare: A Vihar című művét a Spectrum Színház és a Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színház adja elő 2023. június 1-jén 20.30-kor a Kőszegi Várszínházban.