ProgramRólunkFotókTámogatókBlogKapcsolat Év:
Fotók
Gyertyafényes Kamarazenei Koncert
2015. Június 18. | 4 kép | Pócza Zoltán
Program
4. GYERTYAFÉNYES KAMARAZENEI KONCERT
Bach-Mozart-Beethoven
Időpontok: Június 18., 19:00 óra Helyszín: Jurisics vár, Lovagterem (Rajnis u. 9.) Jegyár: 500.-
Műsor:

J.S.Bach : D-dúr szonáta – viola da gambára és csembalóra
BWV 1028


W.A. Mozart : G-dúr Szonáta
KV. 301


L.v Beethoven : F-dúr (Tavaszi) Szonáta op.24. Nr.5.

Közreműködik:
Várallyay Ágnes - zongora
Stuller Géza - brácsa, hegedű


A sorozat művészeti vezetője: Stuller Géza
Legújabb bejegyzések
Molnár Piroska önálló estjével vette kezdetét a színházi előadások sora a Kőszegi Várszínházban. A Kossuth díjas művész gazdag életpályája nem csak jelentős drámai szerepeket, hanem nagy zenés szerepeket is tartalmaz, az operettől a musicalig, sőt, a klasszikus dalok megformálásáig is. A színházi este ezekből az ismert dalokból, slágerekből és a hozzá és számára írt dalokból válogat, miközben Piroska eközben megosztotta gondolatait, élményeit, tapasztalatait az emberi hangról. Vendégként Novák János is fellépett, aki többek közt Bors néni legendás szerepét elevenítette fel a művésznővel. Zongorán kísért: Termes Rita, tangóharmonikán és további hangszereken közreműködött: Bornai Szilveszter.
Ezúton értesítjük kedves nézőinket, hogy a Molnár Ferenc: Egy, kettő, három c. (június 16.) előadásunkra minden jegy elkelt.
Az ASSITEJ Magyar Központ és a kaposvári Csiky Gergely Színház szervezésében kilencedik alkalommal megrendezett seregszemlén az elmúlt két évben Magyarországon bemutatott legjobb gyermek- és ifjúsági színházi előadások, illetve színházi-nevelési programok vettek részt korcsoportos bontásban. KOVÁCS ILDIKÓ-DÍJAT ítélték oda a legjobb gyerekelőadás rendezőjének: Szenteczki Zita - Kicsibácsi és Kicsinéni (meg az Imikém) - a Mesebolt Bábszínház és a Kőszegi Várszínház közös produkciója.